Race Around Denmark 2018

Race Around Denmark 2018

Mit første ultra cykelløb

I 2017 blev Race Around Denmark kørt for første gang – helt præcist i dagene 5. – 9. juli 2017.
Løbet havde 7 deltagere – 7 mandlige deltagere, hvoraf 6 gennemførte.

Da jeg hørte om løbet, vidste jeg det med det samme – det skulle jeg køre i 2018…

Som med alt andet i min cykling, var det en følelse der opstod indeni.

Dermed var der taget hul på vejen mod ultra.

På tidspunktet for løbet i 2017, befandt jeg mig i Beaverton, Oregon i USA.
Jeg skulle være 2 uger på kontoret i vores amerikanske afdeling, og noget af det første jeg gjorde, da jeg bookede turen til USA, var at undersøge, hvor jeg kunne leje en cykel under mit ophold, samt at finde nogle gode ruter jeg kunne køre.
Jeg fik lejet en god racercykel og det blev til godt 350 km på de 2 ture jeg havde på mine fridage.
Oregon er en meget cykelvenlig del af USA, med flere gode skiltede ruter, og det kan varmt anbefales at springe på cyklen og opleve den smukke natur i området.

Tilbage til ultracyklingen og Race Around Denmark.

Så snart tilmeldingen til Race Around Denmark åbnede, blev min tilmelding lagt. Det var en fantastisk følelse. Jeg havde dog ingen idé om, hvor meget arbejde der ville følge.

Det er et stort arbejde – at samle team, lave tidsplaner, skaffe sponsorer samt at opdatere hjemmeside og sociale medier. Ikke at jeg skal klage, for det er jo et valg jeg har taget, og det er virkelig spændende at lære. Men det ER en stor opgave.

Jeg er meget taknemmelig for, at det er lykkedes at sammensætte et team på foreløbigt 4 personer til Race Around Denmark. 4 personer, der vil dedikere 5 dage til at hjælpe mig igennem mit første ultra cykelløb.  Dertil kommer naturligvis en del forberedelse, for at blive klar til at udføre den opgave der ligger i at være en del af et sådan team.

Stort tak til mine sponsorer

Vil du dele dette?