Ironman Copenhagen 2018

Ironman Copenhagen 2018

Min første fulde Ironman. 2 år efter mit allerførste tri stævne – nemlig KMD 4-18-4 i 2016.

Det er min tur til at stå i de ikoniske startbokse ved lagunen på Amager Strandpark. At svømme dér, hvor jeg de seneste somre har svømmet adskillige kilometer, i jagten på at blive bedre til at crawle. I jagten på at blive mere udholdende under svømningen. I jagten på at opnå, at kunne svømme den fulde Ironman distance. Det kan jeg – jeg har svømmet de 3,8 km i lagunen, så jeg ved jeg kan.

Jeg har også cyklet 180 km, og lidt til. Når jeg stiller op til min første fulde Ironman til august, har jeg nemlig været på cyklen rundt i Danmark. På det tidspunkt har jeg gennemført ultracykelløbet Race Around Denmark, hvilket er 1.600 km på max 104 timer. Så jeg skal nok klare de 180 km.

Løbet til sidst, bliver den mentale udfordring. Jeg ved jeg kan løbe distancen, for jeg har tidligere gennemført 2 fulde maratons. Jeg ved også jeg har den mentale udholdenhed, det kræver at komme igennem, for den er blevet testet på ultracyklingen.

Det jeg ikke har prøvet før, er alle 3 ting efter hinanden – i hvert fald ikke de distancer.

  • 3,8 km svømning
  • 180 km cykling
  • 42,2 km løb

Jeg tror på det – jeg tror på jeg kan gennemføre min første fulde Ironman.

She believed she could so she did

Læs om hvordan det gik her

Vil du dele dette?