Helnæs 24 – 2019

Mit første 24 timers løb…

Nye udfordringer er altid spændende. Jeg elsker at udfordre mig selv.

Ultracykling er mange ting, og én af de udfordringer der gemmer sig i sporten, er 24 timers løb. Hvor langt kan man køre, hvis man har 24 timer til rådighed på en forholdsvis enkel rute, som man kører igen og igen?

Jeg ved, at jeg både i Race Around Denmark og Race Across America kørte over 500 km det første døgn, men jeg vidste også, at jeg jo skulle køre i mange døgn, så der skulle være flere kræfter efter de første 24 timer. Det skal der ikke, når man “kun” kører 24 timer. Så er det ok at være træt og løbet tør for krudt. Det skal testes…

De første 22 timer køres på en 34 km rute, der går fra Ebberup, ud over Helnæs og retur, og de sidste 2 timer køres på en 7,5 km rundstrækning.

Løbet køres i weekenden den 24. – 25. august 2019, og kan naturligvis følges fra min Facebookside og du kan læse meget mere om løbet her.

Mit mål? Jeg vil forsøge at passere 600 km på de 24 timer.

She believed she could so she did

Vil du dele dette?