Helnæs 24 – 2019

Mit første 24 timers løb… 

Nye udfordringer er altid spændende. Jeg elsker at udfordre mig selv.

Ultracykling er mange ting, og én af de udfordringer der gemmer sig i sporten, er 24 timers løb. Hvor langt kan man køre, hvis man har 24 timer til rådighed på en forholdsvis enkel rute, som man kører igen og igen?

Jeg ved, at jeg både i Race Around Denmark og Race Across America kørte over 500 km det første døgn, men jeg vidste også, at jeg jo skulle køre i mange døgn, så der skulle være flere kræfter efter de første 24 timer. Det skal der ikke, når man “kun” kører 24 timer. Så er det ok at være træt og løbet tør for krudt. Det skulle testes…

De første 22 timer køres på en 34 km rute, der går fra Ebberup, ud over Helnæs og retur, og de sidste 2 timer køres på en 7,5 km rundstrækning.

Løbet kørtes i weekenden den 24. – 25. august 2019, og gik over al forventning.

Mit mål var, at køre min 600 km, hvilket ikke helt lykkedes.

15 runder på den lange rute og 5 runder på dagsruten blev det til. I alt 547,90 km, hvilket rakte til en 2.  plads. Så selvom målet ikke blev opfyldt, så er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet.

Det er et sjovt og udfordrende løb og det er ikke sidste gang jeg kører 24 timer. Fantastisk oplevelse, med en overskuelig tid at være på cyklen i.

She believed she could so she did

Vil du dele dette?